Om

- vi kombinerar det mesta i den bästa av världar!

Här i Tingstäde på Gotland har vi skapat vår egen oas och vi har många strängar på våra lyror! Vi brukar säga att vi kombinerar det mesta i den bästa av världar =)

Gotland of Sweden - Villan
I villan ligger våra boenden, totalt tio rum med gemensamma toaletter och badrum, gästkök med kyl och frys, bibliotekshörna och lite gemensamma soffytor.

Gotland of Sweden - Verandan
Verandan fungerar under högsäsong som vår frukostservering varje morgon. Lite nu och då kör vi även servering av mat och dryck på dags- och kvällstid. Fullständiga rättigheter.

Vi hyr också gärna ut till kalas, årsmöten, medlemsträffar, studiecirklar med mera. Vi fixar självklart fikat, maten och tilltugget. Verandan har plats för 24 personer inne vid bordsdukning. Ytterligare 28 sittplatser ute på träverandan.

Gotland of Sweden - Trädgården
I vår stora trädgård finns det gott om plats för både aktivitet och vila. Här finns grillplats, växthus och relaxytor, leksaker och spel för stora och små med mera.

Gotland of Sweden - Bygg, renovering och trädgård
På vår och höst tar vi oss gärna an bygg-, renovering- och trädgårdsuppdrag hos andra. Vi tar oss an det mesta och gillar att hitta kreativa lösningar i vårt arbete!

Välkomna till oss!
Jill Harrysson och Henrik Gatarski


Kontakta oss